bilden

detta var första fyllan i gbg, lördag för två veckor sen alltså. jag, stina och frida blev fulla hemma och gick till nef och dansade loss. det var en fin kväll.


göteborgare

jo, då kan man tekniskt sett kalla mig göteborgare va. nu har jag hunnit bo här i två veckor och faktiskt hunnit bo in mig lite, det känns som hemma iaf. rätt mkt nya intryck sedan sist jag skrev, men sammanfattningsvis kan man säga att det känns skitbra än så länge. frida, som jag bor med, är skitbra och jag hoppas det kommer fortsätta fungera lika bra. lägenheten är enorm! (jämfört med min etta på 29kvm och denna är 98 kvm hoho!) klassen är supertrevlig och ja. så är det. jag längtar tills nästa vecka när vi förhoppningsvis får våra macbooks, då kommer jag att datanörda! :P och kanske rita lite mer, som kotten önskade. :P

saknar er trogna läsare i västerås förstås, men ni får komma och hälsa på anytime. emilie kommer nästa lördag på min födelsedag, yay!

det fungerar inte att ladda upp bilder tydligen, så det blir inga.

flytt...

jag bor i kaos så här kvällen före flytten..




snart smäller det..

en vecka kvar tills jag flyttar till göteborg alltså.. kan känna att det är dags att börja packa och gå igenom mina prylar, vad jag ska ha kvar och vad som ska slängas eller skänkas bort. det kommer att ta tid, misstänker jag. well well, imorgon är det opponering och inlämning av den sista hemtentan och sen är jag tamigfan klar. tre veckors väntetid på att tentorna rättas och förutsatt att jag blir klar, så kan jag ta ut min kandidatexamen i psykologi. yihaa!

any-ho. så här såg jag ut på nyårsafton.


RSS 2.0