kårens toalett gör inte rättvisa a

MMS

kårens toalett gör inte rättvisa av min underbara klänning


chailatte

MMS

chailatte på waynes is the shit


säljes!

jag rensade äntligen ut lite från mina garderober. tänk om jag inte led av separationsångest från varje plagg. dessvärre måste jag inse att jag aldrig kommer att krympa och plagg som är för små kommer att förbli för små. då är det kanske bättre att låta någon annan ha dem. min mobilkamera är sämst och därmed är bilderna också sämst


den här snygga tunikan önskade jag att jag kunde ha. :(
se mina andra auktioner
här.

klant

dekadensen är total, det är dags för smygpremiär på kåren.
får sluta råka radera mina inlägg.

helium

hahahah fyfan vad roligt det var med helium igår.

fan vad tuffa vi är.

MMS

fan vad tuffa vi är.


TÄVLING!

jag är finalist i en täving om en mac book pro, gå in på www.google.se/doodle4google och rösta på mitt bidrag!


tänk om allt var miljövänligt...

konst


för ett par dagar sedan fick jag en förfrågan om en tös fick låna en av mina bilder i headern och testa måla den i tusch. självklart sa jag ja och här är resultatet. :) tack till kajsa

 originalet...

i tusch

vattumannen

på birthday.se kan man kolla sitt horoskop, jag måste säga att mitt stämde in ganska väl på mig.

Vattumannen (21 januari - 19 februari)

Meddelsam, intellektuell och positiv

Nyckelord: Förening, revolution, vågor, telepati, exentritism, perversitet (haha what?), intuition, protest, reform, sprängning
Färg: Blå
Metall: Uran
Stenar: Safir och opal

Vattumannen längtar efter ombyte och personlig frihet. Vänlig och ägnar sig ofta åt humanitär verksamhet (ja, jag läser tydligen beteendevetenskap). Han har en komplicerad karaktär och verkar ofta "vara kommen från en annan planet". De ser längre fram än de flesta andra och kan förutse händelser och konsekvenser. Självgod och självsäker anser han att hans avancerade idéer är de rätta och att således alla andra har fel... (jag HAR rätt, faktiskt!) Originell, oberäknelig och okonventionell, men också oerhört charmerande och vänlig. Rebellisk och struntar i andras åsikter. Är ofta rent ut sagt "tjurskallig"! Oberoende, uppfinningsrik, rationell och intelligent. Svårt att knyta vänskapsband, eftersom har har en avvisande attityd. Dock trofast och lojal i kärleksrelationer.

Lämpliga yrkesval: Författare (ja tack), talare, föreläsare, vetenskapsman, uppfinnare, astronom, socialarbetare.
Fysiska kännetecken: Slank, rena drag, brett mellan ögonen och en behaglig mun (haha yeah that's me!)
Känsligaste kroppsdel: Vader och anklar (wtf?)


sjuuuuuuk!

jag ringde precis vårdcentralen för att boka tid och får tid den 26e. knäppt. chansen är ju ändå rätt stor att jag hinner tillfriskna tills dess. well, what the hell. mina körtlar i armhålorna har svullnat upp av någon anledning och gör rätt så ont. började i söndags och så har det blivit värre, under ena armen ser man att det är en svullnad under huden. men men, jag har vääääldigt bra immunförsvar, så jag lär ju hinna självläka innan dess. måste ändå dit för att kolla mina b12-värden, det är inte okej att vara så trött som jag är och ha så dåligt minne.

det värsta med att ha dåligt minne och inte minnas de mest elementära sakerna är att folk antagligen tror att jag inte lyssnar på vad de säger, vilket jag verkligen gör. ibland repeterar jag saker tyst för mig själv när jag hört dem, för att försöka få dem att sätta sig i minnet, t.ex. "maria åker till japan i slutet av augusti, maria åker till japan i slutet av augusti". i det fallet hade dock maria råkat säga fel månad, så mitt memorerande hjälpte föga. haha. hon åker i slutet av september nämligen.

en vacker dag, när jag orkar, ska jag lägga in bilderna från gbg. har några godbitar som jag inte mmsade in, tror jag.

ciao!

repeat

jag visste inte att when we fall släppt nytt förrän igår, sen dess lyssnar jag bara på en låt.

end serenading - lyssna på den här

det blir lätt så när man har en missbrukarpersonlighet.

jag och sarah ser grindman med nyf

MMS

jag och sarah ser grindman med nyfunnen keps, tack ola!


bajamajor är det äckligaste jag ve

MMS

bajamajor är det äckligaste jag vet


jag och karin dricker öl på område

MMS

jag och karin dricker öl på området hej hej peace


iväg och kolla på band kanske?

MMS

iväg och kolla på band kanske?


bakfyllefrukost på egg o milk. nam

MMS

bakfyllefrukost på egg o milk. namnam


på the queen. det är så det ska va

MMS

på the queen. det är så det ska vara, men nu går vi vidare.


dålig uppdatering, jag vet

any-ho, nu är jag strax på väg till gbg och way out west. jag antar att mitt bloggande kommer vara mer aktivt därifrån, jag tenderar att blogga mer med mobilen än vid datorn. haha. synd att det bara är hälften av mina bloggmms som kommer fram, ändå debiteras jag för vartenda ett. jävligt dåligt, tycker jag.

well what the hell, nu ska vi inte vara sura över det. hoppas ni får en riktigt rolig helg, det ska jag ha!

ciao!

powerwalk till jobbet med ebba. ja

MMS

powerwalk till jobbet med ebba. jag jobbar delad tur så hon får vänta ute i två timmar, sen går vi hem. det blir fint det.


jättepattar och ståkuk


"idag läggs det mer pengar på silikonbröst och viagra än alzheimerforskning, så om 30 år sitter vi där med jättepattar och ståkuk men ingen minns varför".

saxat från m.

dagens i-landsproblem

jag ska, som sagt, till göteborg nästa vecka. eftersom vistelsen endast sträcker sig till tre dagar, så kan jag rimligtvis inte ta med mig 6 par skor. what to do, what to do. jag vill ha på mig fina skor, men samtidigt vet jag att jag inte kommer orka gå omkring i högklackat hela dagarna och kvällarna, det kommer aldrig att gå. vad fan tar man då med sig för skor? är det någon som har något tips på sjysta pjucks som är fina och bekväma som finns i någon skoaffär till rimligt pris? eller förslag på skor öht, min enda idé är nämligen converse och det känns faktiskt inte så party. :P

RSS 2.0