hejdå

nu packa klart och sen sticker vi. vädret är perfekt, mulet och jävligt, eftersom vi inte har ac. ska bli spännande att köra 110 mil i (en jävla) volvo 850. jag gillar inte bilen, men jag får inte gnälla. halvvägs kommer vi att önska att vi tog flyget istället.


ciao!

sex and the city

idag är det äntligen dags! kl 18.15 ska vi se sex and the city filmen. jag är peppad som få. nu ska jag packa eftersom vi åker imorgon!


snygga glada babes.

mine!

lite slö uppdatering här dårå. any-ho, minns ni skorna? THE shoes som var slut i min storlek. mamma (älskade mamma) hittade dem i min storlek i en annan stad, på REA dessutom! hej och tack, nu är de mina. får dem när vi åker upp nästa vecka. wohoo.

jag tänkte dock försöka finansiera skorna på något bra sätt, utan att ta av sparpengarna, så jag lade upp lite skor och väskor på tradera. kan ju vara bra att rensa ut lite saker då och då som jag inte använder och som någon annan kan få glädje av. mina auktioner kan du hitta här.


bland annat denna väska finns ute på tradera..


tuna park

idag, lite spontant och väldigt oplanerat, tog jag, niklas och ebba en tripp till tuna park. jag råkade se en annons i tidningen idag att de har öppet till kl åtta varje dag så vid femtiden när vi egentligen tänkte börja laga mat, föreslog jag en roadtrip. niklas var inte sen att haka på så vi drog dit. ebba fick en fläkt och en ihopfällbar vattenskål så hon hade det nog riktigt sjyst i bilen (hon gillar att åka bil, det är därför hon får följa med).

sen köpte jag ett underlägg till ebbas matskålar och ett täcke. jag har haft samma täcke sen jag var liten, det är typ från 80-talet och inte ens normalstort utan lite mindre så att det blir jävligt irriterande. jag orkar aldrig lägga ut pengar på såna saker, men nu fick det vara dags. mest för att maria skrämt upp mig med att mitt täcke består av kvalster och kvalsterbajs vid det här laget. yuck. (jag har dock tvättat det regelbundet, så förhoppningsvis är de döda, kvalstren). även en matta fick följa med hem. det var rea på hemtex, det är ofta det.

sen hittade jag en skitsöt tunika på vila också på rea. jag tröstade mig med den eftersom skorna (som jag är dödsförälskad i, se tidigare inlägg) inte fanns i min storlek där heller.


så ser linnet ut, fast jag tog ett i vitt. orkar inte lägga upp mina bilder just nu.

torrschampo

jag är en självutnämnd expert vad gäller torrschampo, jag har testat de flesta som är hyfsat lättillgängliga på marknaden. detta för att jag är så sjukt leds på att tvätta håret. fan vad jag hatar att tvätta håret. för det är alltid platt och trist när det är nytvättat. dessutom blir det platt och trist efter bara en dag så då måste jag tvätta det igen. jag antar att jag gör något fel, men jag har inte riktigt orkat ta tag i det och göra något åt det, istället har jag testat torrschampo.


den första jag testade, det var nu några år sedan tror jag, var lee stafford. deras produkter är snygga och passar såklart in i varje tjejs badrumsskåp. jag tycker deras torrschampo är skitbra, skiten gör vad den ska och håller mitt hår snyggt. men det luktar så jävla starkt. i början tyckte jag lukten var okej, men nu vill jag nästan kräkas när jag känner lukten. big no no alltså. den går fetbort. den får typ 2/5 och det är bara tack vare lukten, annars hade den åtminstone varit en fyra.

sen testade jag label m. yihoo tänkte jag, den här stinker inte. men den gör inte så mkt annat heller. plus att den tog slut direkt. eller vahfan, någon effekt hade den nog, men det var inte mkt att hänga i granen. den får typ 1/5 och ettan är bara för att den luktar rätt neutralt.

därefter kom kisby, klassikern. den är tamigfan fantastisk i alla avseenden förutom att den är i pulverform (de andra är i sprayform) och man är helt mjölig efter en svängom med den. dessutom pulvrar den av sig i mina ögonbryn (jävla lugg) även om jag varit noga med att skaka bort överflödet. men nog fan ser håret rent och fräscht ut med gott om volym, jo tack. jag upplever dock att kisby tillsammans med plattången skapar intriger, de grillar mitt hår. well, den får typ 3/5. har hört att den ska finnas i sprayform också, men det har jag inte hittat.

sent omsider köpte jag toni & guys variant. lite patriotisk måste jag ju vara eftersom jag jobbat där i flera år (även om det var ett tag sedan). den luktar gott, jag gillar lukten, men det händer inte mkt där heller. när man precis sprayat på kanske det ser lite fräschare ut men efter fem minuter är det lika deppigt igen. jävligt trist. den får 2/5.

så, raka av sig skiten kanske?

home alone

jag är ensam hemma. det händer inte ofta, kan jag säga. när jag inte är ensam brukar jag tänka på alla saker jag skulle göra OM jag var ensam, typ epilera benen t.ex., men sen när jag väl är ensam, jo då kommer apatin väldigt lägligt. så då sitter jag i soffan, med datorn i famnen och ströläser bloggar eller porrsurfar mat. hur tänkte jag nu? om det är något jag är sämst på så är det att ta tillvara på min fritid och göra något vettigt av den. är jag ensam hemma gör jag inte ett skit, jag lagar inte mat, diskar inte, jag gör öht inget ansträngande utan beter mig nästan som att jag väntar på att niklas ska komma tillbaka och DÅ sätter jag igång med det jag skulle göra. jag och emma brun pratade om det fenomenet för ett par veckor sedan, att man alltid städar när någon kommer och hälsar på. alltså inte bara före man får besök utan under tiden. det gör jag fan väldigt ofta, städar och plockar när någon är hos mig. är det för att jag då ser min lya med andras ögon och tar tillfället i akt att göra något åt det då? det är väl det som menas med hemmablind, man ser fan ingenting hemma.

när jag tog oskulden på..

..EBAY! era snuskhumrar! vad trodde ni att det här inlägget skulle handla om? haha. :P

nu har jag genomfört mitt första köp på ebay, inte svårt alls. överförde pengar till mitt paypalkonto efter tips från britta och nu överförde jag pengarna vidare till den som jag vann auktionen av. jag räknar kallt med att det kommer att ta typ en månad innan jag får hem min nya plånbok, men det kan jag ta. det här kommer garanterat att leda till en ebay frenzy eftersom att dollarn är så låg. 147kr fick jag betala för min fina anna sui plånbok INKLUSIVE frakt. it's sick. antagligen är den inte äkta, men det skiter jag högaktningsfullt i för den är to die for.


världens finaste plånbok. mine.

dead and breakfast

jag är helt slut. har jobbat idag och fått en hel del motion. jag cyklar till och från jobbet = nästan 2 mil. sen tog jag en timmes promenad med ebba nu på kvällen och nu sitter jag och chillar i soffan. det tråkiga är att det inte spelar någon roll hur mkt jag motionerar, det är ett status quo tack vare mitt ben & jerrys beroende.
igår testade vi någon annan glass, rocky road, som innehåller typ samma saker som phish food, dvs chokladglass med marshmallows och vilken besvikelse - har man en gång smakat b&j så duger inget annat.

jag hittade en annan bild från midsommar där man ser min heta klänning.


klänning från zara.

ebay

it was bound to happen. jag har för första gången i mitt 23-åriga liv budat på något på ebay. hade tydligen skapat ett konto för ett par år sen och nu var det så dags att använda det. jävla krångligt med ebay och paypal och blabla. jag hoppas det kommer gå vägen.
any-ho. ebay. ebay. ebay. det är en helt ny värld, kan man säga. allt finns på ebay. emilie föreslog palmer och det finns säkert det med, har inte sökt efter det än. däremot limited edition shoes. wohoo. har en känsla av att jag kommer minnas den här kvällen om ett par år eller så och tänka "fan, att jag började hänga på ebay". well what the hell.

midsommar FTW

jag ser helt trött ut på alla mina bilder från midsommafton, vetefan varför. jag var pigg och utvilad och hade trevligt tills vi åkte hem och sov i kristen tid. jobbade 9-22 dagen efter så då får man lov att vara lite frikyrklig.
annars jobbar jag ganska mkt nu.. 8 dagar i sträck. antagligen kommer jag att gråta av trötthet om några dagar.



midsommarafton.

shoe cravings

fan.. jag som ska spara pengar. SJÄLVKLART hittar jag the shoes of my dreams för 1000 pix då. what to do what to do. de är svårfångade dock. de är slut i min storlek här, men jag skulle kunna ringa och kolla om de finns i eskilstuna.. det är faktiskt inte så långt att åka dit. när jag nu ska hinna det. jag jobbar varje dag i över en vecka nu. it's crazy. jag kommer vara död om ett par dagar. well, what the hell, det är pengar och det är ju alltid trevligt.


please be mine? i promise to take good care of you and wear you everyday. well almost everyday, as often as my feet allows me to.

felstavade budskap

på skolområdet finns ett litet hus, ett litet elhus eller vad det nu kan tänkas vara, har aldrig reflekterat över det. any-ho där har någon anhängare till antifa (anti-fascism) skrivit ett fint litet budskap på väggen. det är väl trevligt med vettiga budskap men ska man kladda ner en jävla vägg (helst inte) så ska man väl ändå vara ordentlig med stavningen.


kids, lär er skriva god damn it.

los angeles

tänk om man skulle flytta till usa. jag har haft en barnslig dröm om att en vacker dag bo i det förlovade landet och jag och niklas pratade om det i fredags och tänkte att ja, det är ju faktiskt ingen omöjlighet.. så varje ledig stund har jag suttit och kollat upp saker och det är ju inte det lättaste kan jag säga.. det är inte riktigt så enkelt att man kan hoppa på ett plan och sen söka jobb när man är på plats. nej nej, man måste ansöka om arbetstillstånd och det kan du ju inte göra bara sådär. då ska ett företag vilja anställa dig och du ska ha specialkunskaper så att de genomgår den jobbiga processen och betalar vad det kostar för att du ska få jobba. och då får du ändå bara stanna i usa så länge du jobbar där, vill du byta jobb så gäller inte det visumet längre och du är toast.

så det finns väl två alternativ i dagsläget, eller ja tre.
1. vara med i green card lotteriet och hoppas att man vinner, men det skulle typ bli under våren 2009 och sen tror jag att vi måste ha sån tur att båda vinner för att båda ska få åka. det är ju troligt. not.
 2. söka jobb som au-pair, då får man ju hänga där iaf. men det är kasst betalt och man vill ju ha råd att göra något när man är där.
3. plugga och det ja, det vore väl okej, men jag har ingen lust att dra på mig mer i studieskuld och sen samma anledning som tvåan, man vill ju ha pengar att röra sig med.

vad ska man göra? sticka till ett annat land som inte har så mkt dumma jävla regler?


hej los angeles, ta med mig hem, tack.

död

jag har jobbat 9-22 idag så jag är död och tänker inte vara långrandig. fan vad deppigt att sverige förlorade mot spanien, så går det när man tar bort pojken med guldskorna i andra halvlek. förresten, varför får källström spela så lite? någon som vet? em för två år sen spelade han ju hela tiden..

fredag

jag och rebecka ska ner till lögarängen en sväng. dags att färga utväxten kanske.


linne från acne (mkt snyggare irl)
jeans wrangler

frusna män söker kärlek

men vahfan.. hur tänkte jonas egentligen? hur kunde han välja bort martina?! hon verkade ju hur fantastisk som helst i jämförelse med den andra bruden. per-arne och aina, well, där var det inga överraskningar. men anders, alltså han sa ju att han var kär i sofia men sen fegade han ur helt plötsligt? jag tror att han hade behövt kyssa någon för att få lite känslor för dem, eftersom han hävdade att han inte kände något sen. konstigt. försöker komma in på kanal 5 hemsida för att få reda på "vad som hände sen" men det fungerar tydligen inte. gaah jag blir så nyfiken!

dermal anchor

fuck fuck fuck. min anchor har blivit infekterad. efter att ha sett vad som hände med niklas så är jag asdeppig och rädd att jag kommer vara tvungen att ta ut den. hans såg för jävligt ut och det är inget fint ärr han har heller eftersom kroppen hann stöta ut den. jag rengör med koksaltslösning morgon och kväll, men det gjorde ju han med och ändå blev det bara värre. tycker det är så lagom dags för den att börja bråka nu när jag haft den i drygt ett år. får avvakta och se om den blivit ännu värre tills imorgon, isf får jag väl gå till magic line och jag vet inte vad, säga hej? buhuhu.

None

vad skulle jag vara utan min anchor? (den på kindbenet, för er som inte vet)

glassmaskin

OMG! den här fantastiska uppfinningen har helt förbigått mig. jag behöver en glassmaskin! den är lösningen på alla mina problem. förutom att jag antagligen kommer gå upp 20kg på en månad, men wtf, det är ett senare problem. det roliga är att jag aldrig har varit så mkt för glass förrän ben & jerrys upptäcktes och nu är jag besatt, ett monster, som allra helst inte delar med mig. ett själviskt glassmonster. men kolla bara! har ni testat en sån? är de bra?


glassmaskin från clas ohlson, 498 pix. ja tack.

phish food

phish food är numera min favorit av ben & jerrys smaker. det är chokladglass med smälta marshmallows och små chokladfiskar. mkt beroendeframkallande. chokladfiskarna är egentligen överflödiga men what the hell, det är choklad. ben & jerrys är dock inte världens nyttigaste glass, som vi alla vet. så jag har googlat runt lite och försökt hitta en nyttigare variant. hittade en yoghurtglass som ska testas, det är trist att jag har så liten frys bara, man får ju inte plats med ett skit typ. any-ho, recept dårå.

Till 2 personer behöver du:
2 dl naturell yoghurt
½ dl vispgrädde
1 vaniljstång
2 tsk Hermesetas strö eller 1 krm stevia
Smaksättning:
1/2 dl bär eller
20 g mörk choklad 70% eller
2 msk hackade nötter


Så här gör du

1.
Vispa grädden till fast skum. Dela vaniljstången och skrapa ur innehållet. Blanda ner i grädden. Rör ner sötningsmedel.
2.
Blanda ner yoghurten. Frys yoghurtglassen antingen i frysen eller i en glassmaskin. I frysen behöver den stå ca 2 1/2 timme. Rör om varje halvtimme. I glassmaskin tar det ca 20 minuter och glassen måste serveras genast.




hej gud, min högsta önskan är att ben & jerrys ska vara nyttigt så jag kan äta det varje dag.

epilering

idag har jag inte gjort mkt vettigt, jag började dagen med att inviga min epilator. laddad med emla-kräm (lokalbedövande) tänkte jag bli av med en del hårväxt. det gick helt okej, efter ett tag var huden så bedövad så man kände ingenting. är dock inte helt klar, att göra smärtsamma grejer före frukost är kanske inte att rekommendera.

sen har jag hängt på olika bloggar och jag hittade en hysteriskt rolig blogg. det känns som att man spionerar in i ett grabbgängs vardag, vilket iofs är precis vad man gör, men i'm telling ya, de är one of a kind. det är fyra snubbar som bor i en lgh i gbg och varje vecka kommer de på olika utmaningar till varandra. en stackare fick gå i stringtrosor i tre dagar, en annan skulle sticka en halsduk. ja, jag har suttit och skrattat sen jag hittade dit. any-ho, ni kan läsa om deras bravader här: club vegas. det är som jackass fast i en svensk kontext och betydligt mer verbala grabbar.

ciao!

nostalgi

surfare runt lite och hittade det här..

För 5 år sedan...
tog jag studenten från medieprogrammet i luleå och flyttade till stockholm några månader senare. fredagen den 13 inföll studenten och det var mulet väder. :/

För 3 år sedan...
slutade jag på toni & guy och slappade hela sommaren.

För 1 år sedan...
sommarjobbade jag inom psykiatrin och jobbade heeeela sommaren. var typ ledig en vecka innan skolan började igen.

För 3 månader sedan...
ah nästan, men för fyra månader sen slutade jag röka! never again, säger jag bara.

Igår...
var min syster här och hälsade på för första gången. hon har hälsat på i många av lägenheterna jag bott i, men inte just denna.

Imorgon...
kommer emma brun en sväng och ska hämta grejer hon glömt i förrådet.

Om ett år...
gah, shit, svårt! hoppas jag att jag har något trevligt jobb. :)

sommarfest

i lördags var det då stora sommarfesten på kåren. jag var dålig på att ta bilder, men jag snodde den här av patrik. tur att jag kan bete mig.


rebecka och jag.
den underbara klänningen från h&m (se tidigare inlägg)
solglasögon också från h&m för något år sen.

panta

oh jag har glömt att berätta det! jag har hittat på ett nytt uttryck! det skedde i torsdags på opponeringen.. ni vet när man säger något puckat, helt ogenomtänkt och bara dumförklarar sig själv? då pantar man sig själv. pant har fått en helt ny innebörd (det går givetvis att härleda till att folk är pantade). men att panta sig själv. ja, jag vill gärna inbilla mig att jag är grundaren till det uttrycket. :)


"han pantade verkligen sig själv där".

plånböcker

det är riktigt svårt att hitta en ny plånbok har jag upptäckt. en längre tid har jag varit i behov av en (ni som känner mig har kanske sett min risiga som är limmad och lagad flera gånger) men inte kunnat hitta någon. vart hittar man sånt egentligen? jag skulle ju vara en lycklig prinsessa om jag hade råd med någon från anna sui, men sån tur har jag inte. jag hittade däremot två från dumpling dynasty, men kan inte bestämma mig för vilken jag gillar mest. vilken tycker ni är finast? och vad har ni för plånböcker?


bilder lånade från kitsch.

linda rosing

läste precis en artikel på aftonbladet om linda rosing som tydligen orsakat ramaskri genom att ha gått ner i vikt. hon ser enligt uppgift anorektisk ut blabla. detta har framgått på hennes blogg, så jag googlade upp den och besökte den. såg att hon varit i västerås i helgen bland annat, ja det är ju kul för henne. men hallå? skicka henne på en svenskakurs! OMGÅENDE! hon skriver svenska som man gjorde på lågstadiet i hej hem-breven. "idag har vi fikat. vi åt bullar. det var gott. och drack mjölk."

saxat från hennes blogg, ett fint exempel.
Har varit på lövudden idag där vi har badat och solat. Sen har vi grillat med min bror och hans vänner. Dom har byggt en uteveranda och vi har tittat på. Fan vad skönt jag har haft det dom här dagarna här. Bara varit i solen och fått hur mycket färg som helst. Och ätit god mat och bara haft det hur bra som helst. Nu ska vi duscha och gå ner till Lögarängen där dom har någon festival med massa artister.


hej linda, var snäll och gå en svenskakurs. bild snodd från aftonbladet.

runaround sue

hola!
igår var det stora sommarfesten på kåren, det var roligt, tills jag gick hem vid 21 och nånting. det må låta tidigt men partajandet hade börjat vid 17 och kåren öppnade 19. well what the hell. jag är inte direkt känd för att vara den som går hem sist från festen hehe. :)

any-ho just nu lyssnar jag bara på en låt, som den missbrukarpersonlighet jag är. hittar jag något jag gillar lyssnar/äter/säger/etc det tills jag tröttnar. jag försöker låta bli, men jag kan inte. hehe ni får lyssna ni med.


opponering

hej!
jag är precis hemkommen från eskilstuna och en heldag av opponeringar. det gick bra, ja till och med helt över förväntan! det gick jättebra att opponera men även att bli opponerad på. av alla uppsatser som ventilerades idag så var det vi som hade minst kritik. vi har ett fåtal ändringar att göra och allt är ren formalia. så jag och emma var helt fantastiskt nöjda! på lunchrasten (vi skulle bara vara åhörare på eftermiddagen) så gick vi och åt på donken och köpte en liten flaska rosé på systembolaget att ha till tågresan hem. så jag är smått salongsberusad och ska börja baka kladdkaka nu.
ikväll ska vi ha avskedsfest eftersom de flesta av mina vänner lämnar västerås över sommaren. det blir sallad och bröd och kyckling (jag äter dock inte det, så jag gör eget) och kladdkaka. alla står för en del. eller ja typ. hur som helst. dags att baka och klippa min lugg lite, den ser ut som sju svåra år as we speak. laters!


mousserande rosé. 29kr för 350ml. it's puuure luuuv.

i.d. bronzer

helloooo!

idag har det solats ute i parken hela dagen. det har pluggats också så nu är vi redo inför opponeringen imorgon. det galna är att mina ben är brunast, de är verkligen jättebruna, vilket är konstigt eftersom benen brukar vara svårast att få färg på. men icket. jag har riktigt sjysta spiror nu. hehe. :P

jag använder mineralsmink från i.d. och min foundation är i deras ljusaste nyans. nu när jag börjat få färg så ser jag så hemskt blek ut när jag sminkar mig, så jag klickade precis hem en bronzer från tradera. har inte vågat köpa i.d. på nätet innan, känns tryggare att köpa det i affär. meeen, nu är det gjort. så nu ska jag se lite fräsch och solbränd ut även om jag är sminkad.


imorgon blir det att gå upp 6 igen så jag ska gå och lägga mig nu. har opponering hela dagen men hörs efter det! :)

ciao!

sushi

åh vad sugen jag blev på att göra hemmagjord sushi och experimentera lite och göra nya former och figurer. det är typ flera veckor sen vi gjorde sushi hemma.. det bästa med det är att det blir så jäkla mkt, så då får man äta sushi i flera dagar efteråt...mmm.. nu när det är så varmt är jag inte särskilt sugen på varm mat, så sushi passar perfekt!
jag är dock mesig och äter vegetarisk sushi, men det är mkt godare.

kolla pandan va!


bild stulen, kolla in annan sushi-art!

shoeshopping

hej asos.com, jag skulle vilja beställa följande i strl 37.


mini-anne

aloha! ledsen för dålig uppdatering idag, vi har jobbat med opponeringen hela dagen. tog dock en kort rast efter lunch någon gång och satt i solen och åt två glassar var. jag är sjukt kär i ananassplit, har ni smakat den? mhm säger jag bara! jag kom precis hem från emma, vi gjorde klart det som ska skrivas på datorn idag så vi kan sitta ute i solen imorgon och göra resten. det låter som en fantastisk idé, tycker jag. dags att jobba lite mer på solbrännan.

just det, tänkte visa vem jag hånglade med igår. hon heter mini-anne och hade en svag smak av sprit (kan vara att hon är alkoholist eller blivit tvättad med desinfektion). men nu kan jag hjärt- och lungräddning iaf. undrar om jag någon gång kommer få användning för det? kan ni rädda liv? och ännu mer spännande, har ni någon gång gjort det? jag vill ha heroiska berättelser om hjärt- och lungräddning, tack!


mini-anne, charmig tjej det där.

allergi

gah denna allergiiiiiii! det kliar så mkt i näsan att jag nästan blir tokig. har nässpray, men den hjälper bara temporärt. jag tycker det är riktigt löjligt att jag blivit pollenwhateverallergiker för vad var det, ett-två år sen? vad var det för vits med det?
any-ho, jag är på väg ner till emma brun och ska plugga lite. opponering på torsdag, så vi måste gå igenom dels vår egen uppsats samt den som vi ska opponera på. tänk vad skönt att ha sommarlov nästa vecka. och så är det stora sommarfesten på lördag. undrar vad smhi säger om vädret då.. jag tycker det är trevligt att skylla på dem om det regnar, som att jag på fullaste allvar tror att det är de som leker vädergudar.. well, det kanske de gör.. konspirationsteorierna mal på...

äh. laters!

tävling hos engla

jag råkade snubbla över en blogg som jag brukade läsa för ett par år sedan och såg att hon, engla, anordnade en tävling. man kan vinna ett rosa armband i samestuk som jag blev dödsförälskad i. har ett riktigt svart samearmband sen innan, men att göra ett i rosa, ja det är nästan så jag får stånd. any-ho, tävlingen går ut på att man ska göra ett kollage av hennes outfitsbilder, en bild från 2006, 2007 och en från 2008. eftersom jag inte hade något bättre för mig gjorde jag ett sådant. så nu håller jag tummarna på att min humor uppskattas och jag vinner armbandet!



dagens outfit

jo, jag har tydligen kläder på mig idag igen.


skinnjacka vintage
blus JSFN
shorts gina tricot
+ mina gamla favvoskor från nilson (tror jag, orkar inte gå och kolla)

brööööd

jag är hemkommen från utbildningen för en stund sen, trött som en liten gnu och ska ta en catnap, som emma brukar kalla det. hur som helst, så fick vi äta en smörgås och det var så sjukt gott bröd. det är säkert något som går att köpa på ica eller så, men jag vill gärna baka eget och skulle vilja hitta recept. någon som har koll?
här är en väldigt fint ihopritad bild i paint. jag lovar, det tog säkert en hel minut att rita den. det är inget stort bröd utan max tio cm i diameter.. snarare mindre. det var inte vitt bröd utan kanske fullkornsmjöl i eller så. hade en glatt penslad yta med både vita och svarta sesamfrön (tror jag, jag är ingen expert) det var en ganska platt bulle. hjälp! recept!


tro det eller ej, men jag är duktigare på att rita än så här.

roadkill

today is just feel like.. roadkill.
när man känner sig så här trött så borde man verkligen få somna om. ibland när jag är riktigt trött och klockan ringer och jag verkligen inte har någon lust att stiga upp, ligger jag och tänker på vilken kroppsdel jag skulle kunna offra för att få sova lite till. "kanske ett lillfinger..? nej nej, inte hela handen, då går jag väl upp.." och det roliga är att den kroppsdel jag alltid är beredd att offra är just lillfingret. tydligen så fyller den ingen funktion för mig. fyller ert lillfinger någon funktion eller skulle ni välja att offra någon annan kroppsdel?

hjärt och lungräddning

i'm off to bed early ikväll. ska iväg på hjärt och lungräddningsutbildning med jobbet imorgon. i örebro dessutom, så vi ska åka härifrån vid halv åtta. yihaa för att gå upp klockan 6. hur som helst så ska det bli roligt, om inte annat så är det ju en nyttig erfarenhet att kunna det.

vi har sett mamas boy och smält bort i min varma lägenhet. filmen var helt okej iaf, jag hade nog kunnat döda för lite ben & jerrys bara. vi var på väg till coop för att köpa det, men jag ångrade mig efter vägen och tänkte att det är SÅ mkt nyttigare med melon (vilket vi hade hemma). that was stupid. well, what the hell, det kommer fler varma kvällar som jag ska viga åt glass. glass. åh. glass. choklad. jag dör. nej. jag går och lägger mig.


ebba i fredags med min skinnjacka på sig. hon är en riktig tuffing.

facebook

image24


när jag har tråkigt brukar jag sitta på facebook och titta på folk. eller inte folk i allmänhet utan folk från förr i tiden i synnerhet. någon person som jag gick i samma klass som på mellanstadiet, en annan som jag brevväxlade med när jag var 12. jag tycker nästan det borde finnas en regel att ALLA ska ha facebook så man kan snoka runt och stilla sin nyfikenhet. tänk vad folk förändras på tio år och särskilt i den åldern, från barn till vuxen. jag ser nog inte ut som jag gjorde när jag var 12 år gammal. men jag kan inte låta bli att förundras över dagisfröknar jag haft som känt igen mig i vuxen åldern. då undrar man ju, har jag inte förändrats mer än att jag blivit större? :P

gah jag är så sugen på ben&jerrys. aldrig får man äta phish food.

söndag

har precis kommit hem. jag och niklas gick ner på stan och tittade lite i affärer, främst skoaffärer. han behöver verkligen nya skor (vilket betyder att jag också får titta på skor). tyvärr är han den mest kräsna människa jag vet, just vad gäller skor, så tro inte att något fick följa med honom hem. jag däremot hittade ett jättefint underklädesset från cubus och så köpte jag en ny mascara från lumene till budgetpriset 79:-. är lite less på dior show och tänkte att det är dags att testa något nytt och om det är billigt så är det ju finfint.

sen gick vi och köpte sushi och satte oss i parken och spelade yatzy och kort och solade lite. myyyys!


BH 149:-
2 par trosor á 79:-
Från cubus.


Mitt bästa tips är att alltid köpa minst 2 par trosor när man köper ny BH, för man tvättar ju inte BH:n lika ofta som trosorna. Expediten på Cubus berättade om någon kund som alltid matchade sina underkläder, för hon var rädd att om hon var med om en olycka och hamnade på sjukhus kan hon ju inte låta doktorerna klippa upp hennes kläder och finna att hennes trosor och BH inte matchar! haha. Är ni mån om att matcha era underkläder?

god morgon!

i natt har jag drömt hemska hemska hemska drömmar som gjorde att jag vaknade gråtandes i morse. drömde att mamma skulle genomgå någon rutinoperation och så brast hennes blindtarm på operationsbordet och hon dog. det var så otippat och jag minns att alla var helt oförberedda på det.. hatar såna drömmar. nu ska jag styra upp mig och gå ner på stan en sväng.

image22

jag har världens snyggaste mamma. (och världens bästa förstås)

RSS 2.0