Vi vill ha mat utan onödiga animaliska ingredienser!


I de allra flesta mataffärer finns ett stort sortiment av "vegetariska" produkter från framför allt Dafgårds och Hälsans kök. Många vegetarianer, veganer och/eller allergiker har nog hoppfullt lyft upp ett paket sojakorv eller vegetariska biffar, bara för att besviket inse att det innehåller ägg och kanske till och med mjölk.

Det här är tråkigt för oss som tvingas välja bort era produkter och det borde vara lika tråkigt för er som förlorar åtskilliga kunder. Det framstår som ett obegripligt val att tillsätta animalier i produkter som hos nästan alla andra tillverkare (främst internationellt) är helt vegetabiliska.

Snälla snälla tillverkare - ta bort äggen och mjölken ur era produkter så lovar vi att ni har fått en stor skara nya, trogna kunder!



klicka HÄR för att skriva under namninsamlingen!

en vacker dag..

..hade jag tänkt bli bättre på att uppdatera min blogg, men den dagen verkar inte vara just idag. har haft mkt att göra senaste tiden med skola och arbetsprover till utbildningar jag sökt och sånt. kan visa de bilderna efter onsdag, när de ska vara inlämnade (så ingen annan som också sökt in snor mina idéer!). any-ho, så länge kan jag bjuda på två bilder från de senaste veckornas partajande.


detta är på halloween och jag är sminkad lite otäckt och lånar jons hatt. det var en fin hatt, som synes.


här är jag och emilie före sittning, temat var "ursäkta, har jag kommit fel?" och min plan var att se ut som att jag skulle på charlestonfest.


RSS 2.0