klart och betalt för way out west!

sådärja! nu har jag bokat tågbiljetter till göttlaborg. åker på onsdag och kommer hem på lördag. känns lite småtråkigt att missa lördagens artister, men sarah åker hem då och min syster jobbar, så då åker jag också hem. men fan vad roligt!
för exakt ett år sedan var jag och sarah i gbg och såg rolling stones och nu, ett år senare är det dags för comeback!

yay!

way out west


way out west nästa vecka, blev jag påmind om av sarah som ska dit. jag blev skitsugen på att åka nu. jag jobbar mån, tis och tors nästa vecka och skulle kunna vara ledig torsdag. så då kan jag åka dit ons - lör och hänga med sarah och se sjysta band. jag vill vill vill åka!

ebba är ju dock ett problem. någon som frivilligt och spontant känner att de vill gå ut med henne?

i love ebay

idag har jag budat lite på ebay. hade pengar på mitt paypalkonto så jag tänkte att jag lika gärna kunde shoppa upp dem. två par solglasögon blev det. jag är lite smått besatt av gamla 70-tals solglasögon och börjar ha en fin kollektion här hemma. egentligen borde jag göra mig av med några, men jag har för mkt separationsångest för det.

här är de två senaste, thank you. hoppas jag får dem typ imorgon.


mine. not yours.

det här är vad jag gjort idag...




jag fick en fin 50-tals möbel för vinylspelare och LP-skivor av min kära kusin madeleine när vi var där och hälsade på för några veckor sedan. i väntan på att bli renoverad har den stått ute hos niklas föräldrar och idag var det alltså dags att ta sig an arbetet, med hjälp av niklas dårå.

på första bilden har den slipats lite, bild nummer två har jag spacklat den och bild nummer tre har den målats ett par lager, men är inte helt klar, imorgon ska jag måla lite mer. nu är den en fin 50-tals turkos färg, enligt mig. :)

fyllo

MMS

fyllo


lush FTW

jag har befunnit mig i "jag hittar inga perfekta hudvårdsprodukter"-träsket ett bra tag. har använt dermalogica, lumene, nivea, apoteket, etc etc, you name it. men i linje med min nya filosofi, att byta ut alla mina skönhetsprodukter till naturliga och icke-djurtestade, köpte jag nya grejer till ansiktet igår. invigde dem på kvällen och fan vad ren jag kände mig efteråt. len som en babyrumpa! så än så länge är jag supernöjd. jag har dock inte testat sminka mig än, det är då man brukar upptäcka om en ansiktskräm är bra eller inte. men det är alldeles för fint väder för att jag ska orka engagera mig med mer än mascara, det känns inte heller som att man får någon färg i ansiktet om man har massor av smink (mineralsmink, men ändå).

well, det här står numera i mitt badrumsskåp.


ansiktskräm cosmetic lad. den fungerar dock för både kvinnor och män, för normal till känslig hy.


ansiktsrengöring aqua marine. den löddrar dock inte, det kan jag sakna lite. jag gillar lödder.

åh ansiktsvatten. breath of fresh air, den är så jävla fräsh, jag är helt klart beroende. redan.

ansiktsmask med peeling, mask of magnaminty, luktar så gott så jag ville slicka i mig mitt ansikte.

best of sms

jag har en hög med guldkorn i min inkorg på mobilen. hittade några när jag rensade lite.

jonas var i skolan en lördag:
"lycka är att vara ensam i labbet, koppla in mp3-spelaren i stereon, spela sin egen musik på hög volym utan att någon klagar, ha brett två mackor att äta på och en kopp te... olycka är att låsa ute sig från det hela :/"

emma brun var hundvakt åt ebba och jag skrev att hon kunde ge mat åt ebba igen vid 18 (jag hade gett mat på morgonen):
"igen? men herre gud jag har inte matat henne någon gång idag! jag har haft sönder din hund!"

emilie har full koll på geografin:
"kollar på en karta, trodde pajala låg mer söderut. om du snubblar i pajala så ramlar du ju in i finland."

emilie är diktator:
"du ska till kåren ikväll. detta är inte en demokrati."

jag frågade emilie vad specialpub på kåren innebar:
"specialpub - det tar speciellt lång tid att få maten. ring ist stranger"

ligger ute och solar och ser typ i

MMS

ligger ute och solar och ser typ inte vad jag fotograferar hej hej


nintendo 8-bitars

det har varit min stora hobby till och från under hela mitt liv. jag äger ett 8-bitars och ett super nintendo. men jag har fan inte spelat på.. hur länge som helst. måste nog koppla in den imorgon och spela lite lolo.


så här ser jag ut när jag spelar nintendo. gammal bild tagen i min förra lgh där teven var vid sängen. numera är min lgh 6 kvm större och jag har en soffa. :)

trästocksfestivalen 2001 i bilder

nu har jag letat upp lite bilder!


det är egentligen mitt egenhändigt ihopsnickrade omslag som är finast av trästocksbilderna. haha.


det här är jag och kim i tältet. snorfulla. jag undrar vad kim gör idag, jag måste nog facebook-stalka upp honom. undrar vad han hette i efternamn bara..


denna bild har en rolig historia bakom sig. som sagt så åkte jag hem en dag tidigare och mitt mission var att fotografera upp rullen som var i kameran. så vi gick efter någon stig mellan scenerna och tälten och kom på den fantastiska planen att vi skulle fotografera oss med folk, men inte så de är förberedda. så vi valde ut lämpliga offer, därefter passerade en av oss dem medan den andra fortsatte gå bakom, sen signalerade den där bakom (på bilden var det jag) att nu är det dags att vända sig om och ta en bild. så då vände fotografen sig om och tog en bild på mig och ett chockat par. jag älskar minen på snubben, han tyckte det var hysteriskt roligt.

nostalgi


jag läste en blogg för en stund sedan, en tjej som var 15 bast och hade varit på trästocksfestivalen i helgen (jag sparade inte adressen, annars hade ni kunnat få den). any-ho, detta framkallade en hel del gamla minnen för min del, när jag var 16 år och besökte trästocksfestivalen. det var mitt första och sista seriösa festivalbesökande, dvs. ett besök där man tältar och lever allmänt festivalliv.

om jag inte missminner mig så började festivalen på en torsdag och den dagen ösregnade det och åskade och var bara jättekasst väder. jag, kia, sara, etc etc (jag minns inte alla som var med) satt i mitt och kias tält och söp oss fulla. jag shottade tequila och blev snorfull (för ovanlighetens skull haha) och sen gick vi iväg och såg lite band.

på natten, när vi kom tillbaka till tältet, upptäckte vi att vårt fina tält inte var vattentätt. således låg våra kånken och flöt runt i tältet. detta resulterade i genomblöta kläder som hade börjat lukta illa när de legat i en blöt ryggsäck. så jag åkte hem en dag tidigare, på fredag natt, efter att alla band spelat. fan, jag har bilder från den här tillställningen! jag ska försöka fotografera dem, kommer strax.

presentkort och biobiljetter

varför har jag inte registrerat mig på den här sidan förut? med tanke på min förkärlek för internetshopping hade jag ju snabbt kommit upp i mkt poäng. och om jag hade haft någon som tipsat mig hade jag fått mer poäng! :( det var ju bara en vecka sedan jag beställde från ellos, gud vad dumt att jag inte gjort det här tidigare. well, inget att gräma sig över, får väl samla i fortsättningen.

men jag kan ju i alla fall tipsa er, bli medlem här http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=51945 och ha mig som värvare så får ni mera poäng. och jag får poäng så klart, det är en win win situation!

mitt så kallade liv

åh HAPPINESS!
jag råkade se att modstrilogin endast kostade 199kr, klart jag inte kan låta bli att beställa. hittade även "en spricka i kristallen" om familjen gyllenhammars liv, jag missade den när den gick på svt nämligen. har läst boken, så det vore kul att se filmen. men det bästa av allt, jag hittade mitt så kallade liv! jag kan inte beskriva vad den serien betytt för mig under min uppväxt och jag hade nog glömt bort dens existens tills nu. eller glömt bort och glömt bort, jag minns ett sommarlov när jag var less på att jag inte kunde skriva fort på datorn (jag kanske var 12 eller något), så då skrev jag av boken mitt så kallade liv, till dator och sen POFF var jag snabbast i världen på att bemästra tangentbordet. jag vill ha filmerna NU! det är nu jag är uttråkad och ledig.


åh. this is happiness.

äckliga fästingar

i lördags upptäckte vi en fästing på ebba, hennes första. det var även den första fästingen jag stötte på. den såg så jävla äcklig ut där den hade borrat fast sig i nacken på henne. hade antagligen suttit där ett tag, för den var rätt stor (vad dumt att jag inte tog någon bild). så jag gick till apoteket och köpte en fästingpenna och fästinghalsband (i förebyggande syfte). sen gick jag hem och plockade bort den. men den verkade helt död, den rörde inte på sig öht, borde de inte göra det? jag slängde ner den i toalettstolen och inte ens då sprattlade den, den bara sjönk ner till botten och låg där tills jag spolade bort den.

usch för äckliga fästingar iaf. så går det när man låter ebba springa lös, iofs är det värt det för hon är så jävla lycklig då. hoppas bara att hon inte skulle ha otur och bli sjuk, med borrelia eller något annat. måste försöka hitta igen stället där den satt för att se om det ser infekterat ut, försäkra mig om att inga fästingdelar blev kvar.


äckliga djur. get the hell off my dawg.

personlighetstest

bara för att jag inte har något bättre för mig.


http://se.41q.com/

nelly tycker att man ska klä sig slampigt

jag tror att jag missuppfattar. jag missuppfattar säkert. men jag kan ändå inte låta bli.
fick nyhetsbrev från nelly för någon dag sedan och jag har funderat på innehållet i den sedan dess.


klicka för att göra större.
"unna dig själv underkläder som framhäver dig och det du är"


dvs., är du en slampa, så klä dig som en.

mardrömmar

usch, vad jag har drömt mkt skit i natt.. såna riktigt hemska drömmar som gör att man inte riktigt vill somna om och fortsätta drömma dem, men man har för mkt ångest för att stiga upp, eftersom det känns som att man vill slice up sina handleder bara för att bli kvitt känslan. så jag sov rätt länge idag.

any-ho, fick ett sms om att jag fått paket med bussgods. jippie för det är mat! det är massor av olika sojavarianter plus någon form av vegetariskt torkat kött, typ, jerkys. har velat smaka dem skitlänge och nu är det dags. eller när vi hämtat paketet är det dags, det får bli senare för det väger tydligen 5kg. yummie.

compulsive shopper

oh my. idag kom paket från både ellos och h&m, fan vad snabba ellos var med tanke på att jag beställde i typ måndags? söndags? who knows.
any-ho, när jag skulle hämta ut paketen så visade jag leg och han sa att det inte behövdes för att jag "handlar där så ofta". till saken hör att jag aldrig handlar något där, jag bara hämtar ut paket. jag känner mig nästan lite smutsig nu, som att han kommit på min smutsiga hemlighet, att jag köper way too much kläder. från h&m var det saker jag beställt typ för hundra år sen, bland annat en grön jumpsuit som jag tyckte var för liten så jag skickade tillbaka den och ville ha en större storlek och då fick jag vänta i flera månader på att få en ny, jävligt trist. och nu när jag fick den var den inte alls större som i längre, utan bara bredare, så den känns fortfarande aningen för kort dessutom stor annars så den kommer säkert åka ner och jävlas.

men nu kom äntligen den fantastiska klänningen i rött, långklänningen dårå. jag har ju redan den i grönt, men eftersom jag inte kan bestämma mig, fick den även bli min i rött. och den underbara brunrosa klänningen som känns som ett nattlinne, i luuuv it.


måste sluta köpa kläder.

ligger och pratar i telefon och ch

MMS

ligger och pratar i telefon och chillar tydligen. rosa morgonrock ftw.


blä

jag har huvudvärk och är illamående, inget roligt. måste dock iväg och köpa dyr hundmat åt ebba, men det behöver hon för hon är världens finaste hund. jag återkommer senare när jag mår bättre.

posh

hahhaha jag surfade runt lite och hittade en klänning som passar perfekt till mina nya skor! jag kunde alltså inte låta bli att beställa den (den kostade typ en hundring så det är rätt okej).


kolla matchningen! så jävla posh! :P

alice i underlandet

fan jag hittade en skitsnygg plånbok på ebay. eller ja, det är inte en plånbok, det är det som är problemet. man kan bara ha kort i den och ja, sedlar fungerar väl också. de ser ut som små sagoböcker! finns alice och trollkarlen från oz, osv. i want them...


så jävla fina.

jag älskar jaktolyckor

det här är anledningen till att jag ritade en älg. det här trycket skulle jag vilja ha på en t-shirt, tack. jag är dock inte supernöjd än, men är för hemmablind för att veta vad det är jag inte gillar.


det skulle bli en fin t-shirt.

jag har ritat en älg

tro det eller ej, men jag har börjat rita igen. det började med en tävling där man skulle rita en logga, jag gjorde två. men jag ids inte visa dem ifall ni skulle få för er att stjäla min idé. haha. idag har jag ritat en älg.


en älg. den är inte klar, första utkast bara.

vin på boll & bibs

jo i lördags förtärdes det ett par glas vin i goda vänners lag. jag fick precis en bild av min goda vän stina.


jag är den bleka, tydligen.

drömmar

mina drömmar är rätt fucked up. varje morgon när jag vaknar, känns det som att jag inte sovit ut för att jag drömt så mkt och jag kommer oftast ihåg mina drömmar. de dagar när jag inte har en tid att passa har jag vääääldigt svårt att ta mig ur sängen. detta beror främst på att när jag vaknar till, kan jag inse att jag är mitt uppe i en spännande dröm och jag bara måste somna om för att få veta fortsättningen (ungefär som att mina drömmar är en film och man vill ju se slutet). i morse när klockan ringde, drömde jag precis om att jag hittat en ursnygg väska (haha fan vad ytligt) så när jag vaknade var min första tanke "fan, jag måste somna om så jag hinner ta reda på var väskan finns att köpa" och så somnade jag om.


mat från igår

just det ja, bilderna som inte gick att mmsa in igår. jävla blogg.


väntar på mat. sen kom maten. wokade grönsaker med tofu. nam nam.

wash the sins away

fan vad trist det är att ha tvättstuga. okej att man inte behöver hänga där varje minut, men man kan aldrig heller slappna av, man sitter bara och väntar på att "ja nu har det gått 45 min, nu är det dags att gå till tvättstugan igen", likaså begränsar man sig och tänker "näe, jag hinner inte göra det nu, för jag måste snart gå ner till tvättstugan igen". det är helt enkelt skitpisstrist att tvätta kläder. ack ett nödvändigt ont och jag kan inte sticka under stol med att jag älskar känslan av att krypa ner i en helt renbäddad säng. nam nam.

igår sågs det film. inte en, inte två, utan tre filmer. the happening först, som var rätt bra faktiskt. sen superhero movie, som för att vara en parodi var bättre än de flesta andra parodier jag sett. därefter the ring 2, som jag inbillar mig att jag inte sett förut, men det är mkt möjligt att jag har det eftersom mitt minne inte är det bästa. den var inte särskilt bra iaf.

http://www.taaz.com

hahah jag var ju också tvungen att prova.


före och efter. vilken är snyggast? hehe. klicka för att göra större.

gissa staden!

hehe den som kan den här, jo den är duktig. ledtråd: ovanför gävle. obviously, eftersom vår roadtrip gick genom norrland.


shoeshopping

hahah jag tänker bara på scrubs-avsnittet när carla och elliott inte vill att jd och turk ska lyssna på deras konversation, så säger de "shoeshopping" och så har de helt stängt av och hör inte ett ljud av vad damerna pratar om.

idag har vi varit på stan. främst för att äta mat men det blev en del annat. jag skickade ett jävla mmsblogginlägg när vi satt och åt men det har tydligen inte kommit fram. skickade ett till när jag kom hem, men det har inte heller kommit fram. jävla blogg. om jag betalar för mmsen ska de väl för fan komma fram?

any-ho, vi fyndade massa på rea idag. plus en del saker som inte var på rea. dagens skörd:



bild 1. världens snyggaste klänning från encore. REA! wohoo.
bild 2. 70-tals wct-jacka också från encore, även den på rea. i love the seventies.
bild 3. mat måste man ha. tofu, silkestofu och mock duck. meat is murder.
bild 4. i love sushi. en liten sushibok, fanns massa roliga recepcct på sushiwraps. här ska lagas mat!
bild 5. sushitillbehör! tallrik, skål och rosa pinnar. jag föll i kärlek med 50-tals designen.

i love rea

MMS

i love rea


vi sitter ute i parken och dricker

MMS

vi sitter ute i parken och dricker öl. det är trevligt. återkommer.


bilder!

well, jag tänkte uppdatera med lite bilder från vår trip. vi har tydligen inte tagit så mkt bilder och en hel del var rätt fula, om jag får säga det själv. kan dock bjuda på några.


höga kusten bron när vi passerade den.


jag var full i lördags.


ebba hade roligt i gräset.

skitblogg

vägrar publicera mina blogginlägg från telefonen. har ju skickat två och ser nu att de inte kommit fram. wtf.
sova.


sådärja

då vet vi att det fungerar att blogga med mobilen, guuuuud så fint, nu kan jag blogga när som helst! det måste vara bättre än aldrig, som det varit de senaste dagarna. fin bild jag publicerade, tagen med min underbara mobilkamera! ville bara testa. finfint. imorgon blir det hemresa. ciao.

äru snygg eller?

MMS

äru snygg eller?


c-uppsats

hohoho! gissa vilka som fick VG på c-uppsatsen!? vi är så jävla bra, jag och emma brun! på vår skola är vg maxbetyg, så vi var alltså fantastiska.

för övrigt så har jag det trevligt här uppe, därav bloggbristen. idag har vi gjort sushi och druckit vin och vi ska snart iväg och ta en öl med en gammal vän. men first things first, ringa emma och berätta hur bra vi är!

ciao!

phew

nu är vi framme efter en låååång resväg. eller ja, vi kom fram vid 5 i morse efter att ha lämnat västerås vid tolvtiden, det tog ett tag kan man säga. ändå stannade vi inte desto mer, annat än för mat och toalettbesök. niklas körde de första 70 milen typ, sen körde jag de resterande 50. jag är fan jävligt imponerad över att vi kom fram och orkade köra. det är så jävla fint att bila genom sverige. sundsvall t.ex., jävligt fin stad.

any-ho. nu har jag fått skorna mamma köpte åt mig.


mine. for real.

RSS 2.0