cravings

med rådande köpförbud på kläder fick jag lust att go bananas på inreda.com. hittade massa fint som jag vill ha. beställa kanske?
på kollaget finns ett skoputskit, smyckesskrin, skoförvaring, grytunderlägg och en rosa låda för accessoarer, finns såna för underkläder och strumpor också, i want 'em all!



image21
bilderna stulna (högaktningsfullt) från inreda.com

mine?

ååååh jag döööör!
jag har hittat världens finaste klänning. har sett en från miss sixty på carlings och älskade mönstret och nu när jag hängde lite på ASOS såg jag att den finns i en annan modell, en hellång. den kostar dock 1300 kr och jag har redan överskridit min budget den här månaden med ebbas trimning + veterinärbesök och den dyra jackan som var för liten. dessutom behöver jag inte mer kläder just nu.. eller behöver och behöver, men det får inte plats. vi hade klädbytarkväll i måndags och jag rensade ut min garderob lite och blev av med en del av de sakerna men sen kom jag ju hem med ännu mer, så ja, you do the math. men jag vill ha den! damn!

image20
bild från asos. i want it!

sooool

god morgon! efter en blöt kväll igår så har det varit riktigt segt att ta sig upp idag. kvällen inleddes med allmänt häng i rådjursparken med några vänner, därefter gick jag, rebecka och stina till blue moon bar, men var inte där så länge innan jag och rebecka gick till bill och bobs istället. sen ramlade jag hem någon gång efter ett. mår som jag förtjänar idag. jag och rebecka har verkligen dåligt inflytande på varandra vad gäller alkoholkonsumtion.

det är så fint väder ute och jag blir sugen på att ha picknick, men jag kommer inte på något kul att äta.. jag är så hungrig att jag vill ha ALLT. fiskburgare från burger king...mmmm.. sen har jag tzay-spett i frysen, det har jag aldrig ätit så kanske ska testa det.. hhm. har ni några tips på picknickmat?

image19


en suddig bild på mig från igår. klänning från indiska.

busy day

idag har jag varit igång hela dagen, dock inte med några flashiga grejer. hade tvättstuga på morgonen och sen hade ebba tid hos veterinären. hon fick dyyyyr medicin (250 kr för en tablett i veckan i tre veckor) som hjälper ifall hon har noskvalster eller mask. förhoppningsvis blir hon bättre då. sen var jag på skolan och hämtade ut ett parkeringstillstånd, kostar bara 120kr i månaden att parkera på skolan då. wohoo. när vi skulle åka därifrån så startade inte bilen. batteriet dog tydligen. så vi fick springa igång den, det tyckte jag var riktigt roligt.

image18

så här såg jag ut idag för att jag varit ner på stan och tagit bilder i en fotoautomat. måste förnya mitt körkort när jag bytt efternamn. hade skitsvårt att bestämma mig för vilken bild som var bäst och om jag skulle ha fast eller utsläppt hår. det fick tydligen bli uppsatt.

image15
bilder i bad ass quality eftersom min mobilkamera är kass.

uppdatering..

Fortfarande dålig på att skriva nya inlägg, tydligen. Hur som helst, imorgon ska den slutgiltiga versionen av c-uppsatsen vara inne och vi håller på och pysslar med den. Har precis haft en liten lunchrast bara, så jag passar på att skriva lite innan fröken Brun är tillbaka. I morse var vi och trimmade Ebba, det skulle ta två timmar så vi gick till hemköp och köpte en kortlek och sen satte vi oss i solen och spelade kort. Jag vann! (jag vinner typ aldrig i spel)

Jag är lite sugen på sushi och kom att tänka på en bild jag hittade för ett par dagar sedan. Den skulle jag inte tacka nej till!


image14


Bild från www.skulladay.com

Eurovision

Jag är tydligen dålig på att uppdatera min blogg.. REDAN! Av förklarliga skäl, dock, jag har jobbat helgen och haft mycket att göra annars. Var på After Work på BMB med massa vänner i fredags och drack rödvin tills vi blev härligt salongsberusade. Igår var jag på spelning och sen hann jag hem och såg från bidrag 14 och framåt i Eurovision. Min favorit var helt klart Frankrike. Vilken sjukt bra låt! :) Påminner lite om Beach Boys, särskilt med körandet.. Ryssland gav jag inget för, skittråkig låt. Well, det är som det är. Jag ska lyssna sönder Divine och det kan ni också få göra!



jävla zoovillage

vilka jävla idioter de är. jag beställde jackan och ett linne i söndags och betalade dem då, fram tills idag har det stått typ att ordern plockas blabla eller skrivs ut eller ja. IDAG fick jag ett mail att linnet är skickat men inte jackan för den är slut. TACK SOM FAN att ni tar tio år på er att packa min BETALDA beställning så att ni hinner sälja jackan åt någon annan. så jävla dålig service.

dessutom gick ett par av mina favoritskor sönder idag, har använt dem ett fåtal gånger bara. fint.

zoovillage

gaah hur länge tar det för dem att skicka ett paket egentligen?! Flera dagar sedan jag beställde och de har fortfarande inte ens skickat min jacka. Fattar de inte att jag fryser och att jag vill ha den nuuuuu? Hela dagen har det stått att den plockas, har för mig att det gjorde det igår också. Tålamod är verkligen inte min starka sida.


Trött

Både idag och igår har jag och Emma suttit på skolan från 9-19 typ och arbetat med vår uppsats så jag är helt slut när jag kommer hem. Igår somnade jag 21.30 typ, satt som en zombie när jag kom hem och då tänkte jag att det är lika bra att gå och lägga sig. Jag är ungefär lika trött idag, men har hållt mig vaken och sett Frusna män söker kärlek iaf. hehe. :D Undrar om man tycker att serien är rolig om man inte är från norrbotten? Jag vet nämligen ingen som tittar, förutom de som antingen bor eller har bott där uppe. Det är åtta år sedan jag flyttade därifrån.. men eftersom jag ändå åker upp rätt ofta så känns det ändå inte som så längesen. Så nu är det ju roligt att titta på programmet bara för att Per-Arne är från Pajala. Han äger Bykrogen och det är där jag alltid slår klackarna i taket när jag är där uppe. :P

Meeen snart är det juli och då är det dags för Pajala Marknad and I wouldn't miss it for the world!

Ciao!

På väg till skolan

Nu är jag och Emma brun (som jag skriver c-uppsatsen med) på väg till skolan och ska spendera dagen i en datasal med att skriva skriva skriva och räkna ut lite signifikansnivåer i SPSS. Vi känner kniven mot halsen, imorgon ska vi "typ" vara färdiga. ouch. Laters! :)

image11

En helt vanlig dag ser jag ut ungefär så här:
Klänning från Lindex
Svarta nylonstrumpbyxor
Scarf från Indiska
Mörkbrun skinnjacka vintage
Stövlar vintage

Tatueringar...

...är något jag är väldigt svag för. Jag tror att det är så att när man väl har börjat så vill man bara ha fler. Jag har ett par nu, till min mors stora förtret. :) Jag tycker att man visar vem man är med sina tatueringar, man kanske tatuerat in något som ett minne till någon man älskar, eller bara något som är jävligt snyggt. Min senaste är placerad i nacken och har ingen särskild betydelse mer än att jag tycker den är snygg. Dessutom är det jag som bestämt exakt vilken form den ska ha och att den ska ha ett nyckelhål istället för kropp, vilket innebär att den är personlig och bara min. :)



Gjord av Ramon på Blue Bird i Västerås.
(Klicka för att göra bilden större)

Nackspärr..

is not the shit alltså.. när jag vaknade i morse så låg jag och sträckte lite på mig och helt plötsligt sa det knak och jag är orörlig sen dess. Har testat med ipren, vetekudde och att försöka stretcha nacken, men inget gör det bättre, snarare värre. Är det någon som har något fantastiskt bra tips på hur man får det att göra åtminstone liiiite mindre ont?

För övrigt har jag beställt världens finaste jacka. Jag har haft en fantasi om en jacka med huva som är lite längre och utsvängd och sen när jag hittar den så måste jag ju faktiskt ha den. Jag har lite svårt att säga nej till mig själv när jag blir förälskad i prylar. Hoppas den hinner komma den här veckan, det är fan inte varmt ute och no fun att gå i öppen skinnjacka.

image8
Världens finaste jacka från Elvine.

Min gamla klasskompis lillasyster..

..har en tävling på sin blogg. Jag gillar Body Shop så självklart vill jag vara med!

image7

118 100

Igår skickade jag ett sms till 118100 och frågade vad jag ska bli när jag blir stor och efter måååånga timmars väntan fick jag svar!

image6

"118100 tror att Emma kommer att bli psykolog när hon blir stor. Lycka till!"

WTF?! Jag testade googla på mitt namn (jag hade även gett dem mitt efternamn) men ingenstans kan man få reda på vad jag pluggar. Riktigt magiskt! Dock fick jag senare ett sms där jag upplystes om att jag kunde få hjälpa till att svara på frågorna, så det satt jag och gjorde igår kväll. Över 50 personer har fått ett svar som jag har skrivit. Jag är dock mycket besviken, nu känns tjänsten inte alls lika spännande längre. Jag hade fantiserat om en ensam gammal gubbe som hade dedikerat sitt liv åt att svara på folks frågor om livet och nu när vem som helst kan svara, njae, då förlorade det sin charm. Den som besvarar flest frågor vinner en resa till Rom, det hade varit något däremot!

Njuta med gott samvete

Jag måste få slå ett slag för Ben & Jerry's. De gör helt sjukt god glass, gjord på bra råvaror, dessutom är flertalet av deras glassar rättvisemärkta och klimatneutrala. De är beroendeframkallande som få, jag sitter just nu och fantiserar om vilken smak jag skulle vilja ha idag. Men det bästa är att man kan njuta med gott samvete. Fram för fler företag som helhjärtat satsar på miljön och ser till så att människor som tillverkar deras råvaror inte exploateras. Jag har inte hunnit smaka alla smaker än, men min favorit än så länge är Fossil Fuel, vilken är din?

image5

Rolling Stones..

.. är ett av mina absoluta favoritband vars musik jag aldrig tröttnar på. Vad jag än är på för humör så funkar alltid stones. Vad jag har svårt för är när deras logga hamnar på alla möjliga kläder och väskor och blabla och att folk sen använder dessa utan att ha en aning om var tungan kommer ifrån och vilket band den är förknippad med. Jag är väl old fashion och tycker att man ska kunna bära band t-shirts och sånt för att man vill visa vad man lyssnar på, men när logos blir sell-outs försvinner hela idén med det. Ifall jag har på mig någon av mina Stones t-shirts är det inte längre självklart att jag faktiskt är ett fan, utan jag kan lika gärna gått förbi H&M och sett en snygg röd tunga och tänkt att det är sexigt eller whatever och köpt skiten. Är jag den enda som vill ha bandlogos ifred?

image4

lycka är...

.... att springa förbi h&m på väg hem från jobbet och hitta den gröna klänningen i min storlek.


(materialism är... att ändå beställa klänningen i rött, för att jag vill ha båda)


It started with a love affair


Den här klänningen bär all skuld till att jag went bananas på H&Ms hemsida i förrgår och klickade iväg en jättedyr beställning. Och tur var väl det för nu är klänningen helt slut i både rött och grönt! Jag var dock lite för seg med att beställa (jag hoppades på att få ett mail med någon rabattkod) så den hann ta slut i grönt i min storlek, så det fick bli en röd istället. Jag är helnöjd ändå. Flera gånger om dagen har jag kikat in på h&m's hemsida för att se hur det går för klänningarna, allt för att rationalisera min timing på beställningen, det brukar ju dimpa ner rabattkoder från H&M var och varannan dag, men inte nu tydligen. Synd bara att det dröjer tills slutet av juli innan jag och klänningen får inleda ett livslångt förhållande.

En blogg alltså..

Jag tyckte visst att det är en god idé att skaffa en blogg så här i sluttampen av C-uppsatsskrivandet. Hur tänkte jag nu? Det här är för övrigt den tredje bloggen jag skapar sen 2005, de tidigare har dock inte överlevt mer än två inlägg.

Well, jag är iaf Emma Vit, inget konstigt med det. Namnet uppkom när jag började plugga och vi var tre Emmor i min klass, som tur är hade alla olika hårfärg så vi blev döpta därefter, Emma Vit, Emma Brun och Emma Röd. (är det bara jag som tänker på tant grön, tant blabla och tant gredelin?) Any-ho, tanken är att det här bloggandet ska bli min nya hobby. Vi får se hur det går med det!

Ciao!

RSS 2.0